Taas on uutta kamaa verkossa. Vaikka meillä on Vapaalasku.comin "toimituksessa" suuntaviivat olemassa aina tuleville viikoille, yllättäen perjantaisin on yleensä aika paljon lopulta juttuja julkaistavaksi.

Teimme aikanaan lupauksen siitä, että joka perjantai julkaisemme vähintään kaksi uutta juttua. Ideana on ollut, että tarjoamme vähintään yhden isomman jutun ja sitten pienempiä siihen oheen.

Tänäkin perjantaina meillä on haastatteluja ja artikkeleita useampia. On henkilöhaastattelua, suksenhuoltoa, tarinaa leffanteon takaa sekä kahdet terveiset reissun päältä. Pari muutakin juttua olisi voinut lisätä, mutta tarkoituksena kuitenkin on, että uudet jutut löytyvät suunnilleen yhdeltä sivunäkymältä, eli ettei lukijan tarvitsisi kelata sivua alaspäin.

Toisaalta tänä talvena uudistuneessa Vapaalasku.comissa vanhat jutut jäävät paremmin näkyviin etusivulle, eli usean jutun tekeminen ei ole niin ongelmallista kuin aiemmin, jolloin vain neljä juttua näkyi etusivulla.

Mutta aika paljonhan tuo vie aikaa, näköjään. Aloin kauden alussa laskea sellaisella ajanmittausohjelmalla aikaa, paljonko tuohon menee viikossa. Pari työpäivää se vie. Mutta niinhän kaikki hyvät harrastukset vievät vapaa-ajasta suuren osan, ei kai kyse ole sen ihmeellisemmästä.Pronssisen kädenpuristuksen musiikit veteli FantasyTankin Alan suoraan livenä Astoria-salissa. Kuva jutusta, jonka tein aiheesta Vapaalasku.comiin.