Big Brotherin seuraaminen on jäänyt vähemmälle, mutta tänään illan koosteessa oli taas aivan loistava pätkä. Olen ennenkin kuullut, kuinka isoveli kuittailee kilpailijoille aika täysillä.
Jos olen oikein ymmärtänyt, isoveljen äänenä toimii kolme henkilöä heidän työvuoroistaan riippuen.

Noh, tämän illan koosteessa Martina Aitolehti tuli päiväkirjahuoneeseen kertomaan, että haluaisi pois, koska on naimisissa eikä tunnu oikealta olla talossa.
Isoveli: Yllättikö sut se, että olet naimisissa?
MA: No ei, mutta tämä kaikki on niin kamalaa plaaplaa joutuu olemaan erossa miehestä on ikävä jne.
Isoveli: Tuliko yllätyksenä, että joudut eristyksiin BB-talossa?
MA: Ei ei ei tietenkään jne jne haluan lähteä pois.
Isoveli: Se on sinun tehtäväsi kertoa päätös, nämä ovat niin pikkupalasia, ettei ota hullukaan selvää.

Luulin aikanaan, että isoveli kuuntelee sujuvasti ja on ymmärtäväinen talon asukkia kohtaan. Että jossakin olisi turvasatama, jossa purkautua.

Mutta tuohan on aivan loistavaa sarkastista kuittailua oikein viimeisen päälle! Arvostettavaa.

Toinen päivän pointti Big Brotherissa on Martina Aitolehden avautuminen muille asukkaille. Hän ei pidä niitä "taviksia" minään eikä halua edes tutustua. Lisäksi kuittailee heidän elämistään ja korottaa itsensä.

Johtuneeko BB-talossa olemisesta, mutta siellä pitempään hengailleet tavikset eivät uskalla sanoa matalalla äänellä tasaisen jurnuttavasti valittavalle Aitolehdelle mitään vastaan. Siis silikonirintojaan esittelevälle junnarijalkapalloilijan entiselle salarakkaalle, joka ottaa hillittömän tyhmän tatuoinnin kylkeensä ja on "julkisuuden sekatyöläinen". Eihän tuollaisilla spekseillä ole varaa avautua edes Marika Fingerroosille.

---
Muistutus yksilön mahdollisuuksista vaikuttaa ilmastonmuutokseen:

973308.jpg
Lappeenrannan tehdasaluetta 6-tien varressa.