R.E.M:n Helsingin keikalla kadonnut kitara löytyi. STT:n eikä muidenkaan uutisissa kerrota miten kitara löytyi tai kuka sen oli vienyt.

Luxemburgiin se oli kuitenkin ilmestynyt. Mitä suomalaisia roudareita tunnen, niin ei kenelläkään ole varaa reissata sinne asti. Liekö ollut koko ajan tallessa, mutta kitaristi oli vain pikkupäissään unohtanut, missä se yksi useista kitaroista nyt taas olikaan. Odotan innolla lisätietoja.

---
Molemmissa iltapäivälehdissä oli viikonvaihteessa isot jutut Mika Häkkisen lähestyvistä nelikymppisistä. Pidemmän korren veti Ilta-Sanomat, joka väitti Häkkisen löytäneen viime aikoina rauhan elämäänsä ja on ajouran jälkeisen haahuilun jälkeen nyt löytänyt paikkansa maailmassa.

Ensinnäkin, miksi ihmeessä kirjoittaa tuollaista sontaa, varsinkin kun Häkkinen ei varmaankaan lue noita juttuja, joten miehen mustalle listalle ei varmaankaan joudu, vaikka vähän kritisoisikin.

Ja rauhoittumisesta. Tavan kansalaisen silmään pitkäaikaisen kumppanin lemppaaminen, kahden pienen lapsen jättäminen äidin hoivaan ja kymmenen vuotta itseään nuoremman gold digger -stripparin kanssa heilastelu ei kuulosta rauhoittumiselta, vaan teini-ikäiseltä sekoilulta.

Maailmalla tunnetuimpia suomalaisia, sanoo Iltalehti. Siis tönkkö ukkeli, joka kiertää viinabrändin ja automerkin gaaloja, kun ei muutakaan keksi. Kuinkakohan moni tunnistaa Häkkösen naaman vaikkapa Aasiassa tai Jenkeissä? Tai edes Ruotsissa.