Suomessa firmoja saa nimetä suhteellisen vapaasti, kunhan nimi ei riko hyvän maun rajoja. Ilmeisesti patentti- ja rekisterihallinnossa ei ole osattu tulkita kirjaimia aivan oikein. Ostaisitko tältä firmalta palveluja? Itse varmasti ostaisin. Kiitos linkistä Antille.

Töiden tekemistä käsittelevän postauksen kommenteissa anonyymi jatkoi vielä työn ja vapaa-ajan suhteesta, viisaita sanoja. Tarkoitukseni oli jatkaa vielä tekstiä, mutta se on jäänyt.
Kirjoituksen taustalla oli eräs hetki, kun huomasin keskellä työpäivää ajattelevani jo sitä, mitä tekisin vapaapäivänä. Aina aiemmin olin  karsastanut leipätyön tekemistä, mutta kantani on lieventynyt. Jos mielekkäässä työssäkin odottelee vapaapäiviä, niin onko lopulta merkitystä työllä, jos elämä tosiaan on työn ulkopuolella. Sikäli kun se kahdeksan tuntia ei ole mitään tervanjuontia vaan sietokyvyn rajoilla.

Tässä samassa kommentoinnissa tuli esiin se, mikä näyttää tulevan jossakin vaiheessa monen bloginpitäjän tielle. Anonyymi heitti esimerkkinä yhtenä uravaihtoehtona firman perustamisen kavereiden kanssa. Sellainenhan minulla on jo, mutta koska olen rajannut sen blogin aihealueen ulkopuolelle, ei lukija voi asiasta tietää.

Tuollaisten huomioiden kautta tulee toisinaan tunne, että lukijalle jää väärä käsitys minusta. Olen viime aikoina seurannut tiukkasävyisiä kommenttitaisteluita useissa blogeissa. Niissä konfliktin on aiheuttanut juuri se, että kirjoittaja on valittanut jostakin aiheesta, josta sitten kommentoija on vetänyt johtopäätöksensä, johon kirjoittaja on taas vastannut juuri tuolla rajausselityksellä, johon itsekin turvauduin.

Kommentit ovat aina tervetulleita, en siis missään nimessä kehota millään tasolla nyt jättämään ketään kommentoimatta jotakin aihetta siksi, että saattaa osua vikaan. Se on kokonaan kirjottajan ongelma.


Kävin tänään harrastamassa hikiurheiluakin. Lisää metrejä sanoi jo Jolli aikoinaan, eli eilen. Lisää kiipeilyä, lisää kokemusta, lisää lihasta, lisää liikkeitä, liikkuvuutta ja parempia suorituksia. Niitä kohti.

145543.jpg
Tuomo suunnittelee Lavolan laatan valloitusta.