Aamulla toppiin muutaman vanhan (noh, voiko alle 40-vuotiaita kutsua vanhoiksi? Näissä piireissä ehkä) ex-hiihtopummin kyydissä. Bäkkärin vasemmanpuoleinen kuru koskemattomana. Lumi jämäkkää ja pohjat kunnossa. "Pikkupekan pitää varmaankin mennä ensin." Ei muuta kuin lasit päähän ja alas. Yleensä bäkkärin peruskurut ovat hakattuja, joten osasin todella arvostaa tällaista mahdollisuutta. Lumi oli hyvää ja sitä oli riittävästi.

Yhdet kunnon pannut sentään otin. Tuloksena lipan muuttuminen Asterixin siiveksi.

431039.jpg
Lipasta spoileriksi.

Sitten vähän super bowlia, muuta mäkeä, Backbindingia... Mahtavaa seuraa ja mahtavaa hiihtoa.

431037.jpg
Jarno telluilee Back bindingilla.

Pikkumetsästä löytyi mukavia pompputreenipaikkoja.

431036.jpg
Ilmassa keho lepää. Kuvaaja Ilkka Koskinen

Uutta lunta on tullut ylös sääkarttojen mukaan reilu metri. Nyt vaikuttaa siltä, että tuuli ei ole vienyt edes hirveästi sitä pois, eli kausi voi hiljalleen alkaa.

431040.jpg
Tavallisesti pikkupadolta pitää hypätä metrinen betonidroppi. Ei tänään. Miku ihailee lumen määrää.

Satuimme hiihtelemään hyvässä saumassa, sillä huhujen mukaan taivas oli sinkissä melkein koko päivän. Meille paistoi välillä aurinko ja sinkki tuli vasta kylillä.

431038.jpg
Keskusaukio parhaimmillaan.

Huomenna on Pubin kelkkailupäivä (tunnelmat viime vuodelta). Odotettavissa kirjaimellisesti vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Jotakin kertonee lumitilanteesta se, että viime vuonna air boardeilla väännettiin alamäkeä tammikuussa, koska rata oli silloin jo auki. Nyt mennään maaliskuussa.