Jotkut kyselivät joissakin kommenteissa (tarkka lähdeviittaus) majoituksista ja muista systeemeistä Kashmirissa.

Kashmiriin pääsee mm. Finskillä. Lento Delhiin (n. 7h), josta jatkolento Jet Airwaysilla, Spicejetilla, Air Saharalla tai Kingfisher Airlinesilla Srinagariin (1,5h). Srinagarista pääsee taksilla Gulmargiin (2h), tai ainakin Tangmargiin, josta vaihto Gulmargiin kulkevaan taksiin.

Majoitusvaihtoehdoista ilmeisesti paras on Hotel Pine Palace. Siisti, sähköt ja lämmöt toimivat, samoin lämmin vesi. Kallein ja tyylikkäin taitaa olla Hotel Hilltop. Isoja mestoja ovat myös Hotel Grand Mumtaz, Alpine Ridge aka Pir Panjal Inn sekä Highland Park. Lista hotelleista ja puhelinnumeroista löytyy täältä.

Hotelleihin voi hyvinkin soittaa, sillä Intiassa puhutaan hyvää englantia. Yleensä hotellin henkilökunta on myös avuliasta, joten jos heillä on täyttä, saattavat he hyvinkin vinkata jostakin toisesta majoituspaikasta.

Mielenkiintoinen ja edullinen vaihtoehto on Raja´s Restaurant. Sijaitsee tiellä Grand Mumtaziin. Pieni hökkeli, jossa lämpimät huoneet ja hyvä isäntä. Jos tykkää Afganistanin tuotteista ja halvoista hinnoista niin sinne vaan. On siellä vissiin puhelin, mutta kun paikalle menee, niin homma hoituu varmasti. Hinnat eivät päätä huimaa, noin 7e/yö.