Pubi on hieno paikka olla töissä, mutta vapaailtojen, tavallisesti lauantain ja sunnuntain, viettäminen tungoksessa ei enää houkuttele. Vastenmielisyydestä pitävät huolen ne viisi iltaa viikossa, jolloin siellä joutuu pyörimään humalaisten seassa koko illan musiikin jumputtaessa korvia särkevän lujalla alun hissuttelusta keskivaiheen ruuhkan kautta lopun siivouksiin ja mahdollisiin oksennusten siivoamisiin.

Parhaita hetkiä ovatkin vapaapäivien alkuillat, eli aika iltaseitsemän ja -kymmenen välillä. Silloin after ski on loppunut, ja paikalla on usein päivätöitä tekeviä töidenjälkeisellä bissellä. Musiikki on rauhallista, eikä volyymi nouse yli puheäänen.

Yleensä viikonloppuisin yritän hoitaa asioita, joihin tarvitsee nettiyhteyttä, koska  kaistaajakavia läppäreitä ei näy toimistotunneilla juuri ollenkaan.

Varsinkin lauantai on hyvä päivä olla pubilla, koska tämä on vaihtopäivä, eli vanhat turistit lähtevät ja uudet tulevat. Ihmiset viettävät iltaansa joko kylään saapuen tai omilla kämpillään hengaillen, joten hiljaisuus on taattua, ainakin näin alkuillasta.