Otetaan vahan takaisin siita meidan hotellista. Suihkun vesu on nimittain aika... nokialaista. Saimme vihdoin lampiman veden toimimaan, joten eikun pesulle. Menossa likaantunut tukka tuntui hetken aikaa puhtaalta, mutta parin tunnin paasta pesusta se alkoi nayttaa jo rastoittuneelle pummiletille. Ahdistus.

Huomenna lahdemme jo Kashmiriin, joten viime hetken pelastuksena menin hotellikatumme toisella puolella sijaitsevaan hiussalonkiin. Muutamalla eurolla oli tarjolla hiustenleikkuu ja pesu.

Nyt minulla on uusi ystava. Han on siis M. D. Guddu, The Prince Hair Saloonin (ladies and gents) omistaja. Yhdeksan vuotta Saudi-Arabiassa ja nyt sitten... Delhissa. Jokainen tavallaan ja omanlaisella urakehityksellaan tietty, ei siina mitteen.

Hiusmalliksi naytin senttia sormieni valissa. Just a little. Ensimmaiset tupsut putosivat eteeni noin neljan sentin pituisina. Mutta kyllahan artisti tietaa.

Guddu oli selvasti ammattilainen ja artisti. Jokainen saksienliike paattyi jaakiekkomaalivahdin rapylan tyyliseen heilautukseen. Kai siita nyt tuli ihan kiva.

Olimme sopineet pakettiin myos hiustenpesun. Hot or cold? Hot please. Intia-tyyliin kuumaa vetta alettiin lammittaa litran vedenkeittimella. Silla valin Guddu alkoi hieroa paanahkaa. Puoli desia oljya, it is very good for you, ja sitten laiskimaan. Suomessa paanahkaa hierotaan ymmartaakseni suht hellavaroen, mutta Guddun tyyli oli lahempana intiaanihierontaa. Laiskintaa, lapsintaa ja rummuttelua. Mutta toimi hyvin.

10 minuutin rentouttelun jalkeen pestiin tukka. Siita tuli ihan hyva, ottaen huomioon etta vetta kaytettiin silmamaaraisen arvion mukaan noin 8 litraa.

Eika tassa viela kaikki. Naamassani on kuulemma epapuhtauksia. En sita tassa polyssa ja sheissessa kiellakaan, joten ei muuta kuin kasvonaamiota. Valitsin kultaisen, ayervedalaisen ja suklaisen joukosta halvimman eli ayerjonkin, vaikka Guddun suosikki olisi ollut suklainen. 25 minuutin ja seitseman aineen seka hillittoman hieronnan, nipistelyn ja vatkaamisen jalkeen jalkeen iho on kylla varsin "sooft and shrining", eli pehmea ja hohtava. Tasta eteenpain minun pitaisi kerran viikossa hieroa sitruunaa naamalleni. Kai sen saa kuivaksi helpommallakin.

Koko lystille tuli lopulta hintaa huimat 18 euroa. Olisi siina varmaan ollut tinkimisen varaa, mutta jos mr. Prince tuli tyytyvaiseksi eika minuakaan tuo hirveasti haitannut, niin hinta lienee ollut sopiva.

Ryhmamme kolmas jasen eli Seba saapuu ensi yona. Seba varmisti myos kentalla, etta rinkkani tulee mukaan. Nyt sitten paa puhtaana kohti Kashmiria!

Kuvia olisi vino pino kameralla, mutta kaikki piuhat ovat tietysti rinkassa. Etta nain.

Pikkujuttuja Intiasta:
-Delhiin lentaa noin kuusi ja puoli tuntia. Matka Kanarialle kestaa yhta pitkaan. Intia on paljon halvempi.
-Katukeittiot ovat tahan mennessa pettaneet pahasti, vaikka pienia ja paikallisten suosimia mestoja olisi kuulemma hyva suosia. Matot ovat mauttomia, riisi kylmaa ja ruoka ihan vain epamaaraista. Paikallisten suosima ravintola taas veti pisteet kotiin.
-Kiharatukkainen Antti keraa kaikki katukaupustelijat, mutta suoratukkainen Arttu ei juuri ketaan. Antti ei pida tasta.
-Punainen linnoitus oli joku turistikohde. Jotta paasi linnoitukseen sisalle, piti paasta lapi kahden sotilaan portista, kahden sotilaan hiekkasakkikonekivaarivartiosta seka metallinpaljastimesta ja lapivalaisulaitteesta. Ja viela yhdesta konekivaripesakkeesta.