Taas sataa lunta. Päivällä paistoi hetken aurinko ja nyt illalla dumppaa taas sakeasti. Onpahan ollut kausi. Pojat kävivät päivällä kokeilemassa, että tuntuvatko betonipohjat uuden lumen alta. Ei kuulemma tuntunut, mutta en usko. Toimistopäivä oli aivan hyvä vaihtoehto.

Mielenkiintoista nähdä, että kuinka pitkään kausi oikein jatkuu. Yleensä tässä vaiheessa on ollut jo tosi lämmintä, mutta nyt untuvatakki ei ole yhtään liioittelua. Aurinko toki lämmittää jo, mutta sääennusteen mukaan sitä ei olisi aivan liikaa lähipäivinä kuitenkaan luvassa, joten pipo päässä etiäpäin.


Tino tsekkailee linjoja Mofon etuseinän vieressä.

Ai niin, olemme muutamana päivänä ladanneet kaikki mahdolliset kuvaussälät mukaan ja suunnitelleet hurjia skinnauksia ja hienoja laskuseiniä. Kuinka ollakaan aurinkoinen sää on aina mennyt täysin sinkkiin, joten hienot pläänit ovat romuttuneet saman tien. Minkäpä luonnolle voi, sanoi eräskin laskija, joka ajeli muutaman päivän putkeen Chamonixista kameran eteen.


Kokeilin videon ja stillin yhdistämistä. Vähän olisi voinut stilliä nostaa ylemmäs, mutta ihan hauskahan siitä tuli. Paul kurvailee Brusonissa. Seuraavan käännöksen tapahtumat ovat nähtävillä melko varmasti Virne-leffassa.


Aamut ovat aina kauniita, oli auringonnousu nähtävillä sitten Helsingissä, Alpeilla tai Australiassa. Olen nyt saanut itseni ylös aikaisin pari kertaa aika aikaisin - en sentään kuvatakseni auringonnousua, mikä sekään ei olisi huono idea - ja saanut katsella kaunista näkymää.


Klassinen parvekenäkymä-kuva.


Ja samana aamuna toisella puolella rajaa Mordorissa aka Chamonixissa. Hrr.