Tulimme Geneveen Saken luokse ottamaan pehmeää laskeutumista kaupunkiarkeen Verbierin meiningin jälkeen sekä odottelemaan huomista lentoa. Onhan tällainen ajoissa oleminen täysin kaikkia matkustaminen on seikkailua -periaatteitani vastaan, mutta joskus pitää kokeilla tällaistakin.

Tänään kävimme katselemassa Geneveä muutenkin kuin lentokentän tulo- tai menoaulasta. Vähän tylsäksi tällainen iso kaupunki jää, kun ei ole sen suurempia suunnitelmia tai pakko nähdä -paikkoja. Tai karttoja tai muita apuvälineitä. Se ihme suihkulähde kuitenkin löytyi. Miksi se on siinä järvessä, sitä en tiedä, mutta hienosti se suihkuttaa. Voittaa Lappeenrannan Kaupunginlahden suihkun aika puhtaasti 6-0.

564852.jpg
Siinä se postikorttien aihe on. Että täällä ollaan oltu, ulkomailla.

564850.jpg
Ja siitä vaihtoauto mukaan, Aston Martin tai Jaguaari. Takana Excalibur.

Illalla paikallisopas Sakke pääsi töistä irti ja lähdimme katselemaan kiipeilyseinää, ulkona kun sade kasteli kalliot. Ajelimme pitkän matkaa jonkin teollisuusalueen kautta syvimpään mahdolliseen ghettoon, jossa sitten pienen kävelyn jälkeen (en olisi yksin sinne mennyt) löytyi cave eli keivi eli luolamainen kiipeilyhalli. Aika rankka oli hassuheinän tuoksu heti pihalla, mutta sai siellä kiivetä ilman pössyttelyäkin.

564851.jpg
Täällä voi kiipeillä.

Tunnelma salilla oli kyllä mahtavan rento. Musiikki soi, jengi kiipeili ja otti rennosti. Ei mitään kyttäilyä tai periranskalaista hölmöilyä, vaan hyvää henkeä. Keivivenyttelyt olivat ensimmäiset otteet sitten syyskuisen nilkan hajottamisen jälkeen.. Aika rapakunnossa tuntuvat kiipeilylihakset olevan. Tästä ei onneksi ole kuin yksi suunta.

564853.jpg
Sakke roikkui ilman jalkoja. Tytöt tykkäsivät.

Huomenna kohti Suomea. Ai että huvittaisiko?