Toukokuussa reissaamisen jälkeen olo oli juuri sellainen, että ei ihan heti tarvitse mihinkään lähteä seikkailemaan. Varsinkin Madridin keikan jälkeen kotoinen Lappeenranta tuntui oikein mukavalta vaihtoehdolta.

Huomenna pitäisi varmaankin selvitellä, että millä aikataululla yliopistolle pitää ilmoittaa olevansa poissaoleva kaksi seuraavaa lukukautta. Tänään nimittöin paloi aika tukku rahaa, kun tilasin lentoliput.

Syyskuun alkuun Helsinki-Bangkok, marraskuun lopulle Melbourne-Helsinki. Siinä välissä pitäisi hipsiä sitten Aasiasta Australiaan ja kierrellä kenguruiden maata.

Matkalle olen asettanut kolme tavoitetta. Haluan oppia surffaamaan, nähdä koalan ja kengurun. Reissukaveri lähti muutama viikko sitten jo tiedustelemaan rikollisten mantereen oloja. Eipä hänestä ole kuulunut vielä mitään...

Hassuinta tässä on ajatella, että jos kaikki menee kuten olen suunnitellut, jatkan opintojani syksyllä 2007. Silloin olen hengaillut koululla periaatteessa kolme vuotta, mutta opintopisteitä on kertynyt vain 17.