Tämä viikko on ollut hiihdon suhteen vähän heikoilla kantimilla. On pitänyt hoitaa asioita, Pubin siivouspäivä on sotkenut hommia (kuka keksii, että sellainen on aina kello 10-13.30? Joku antihiihtäjä varmaankin.)

Lisäksi ekstraajista, vakituisten sairastumisista ja mistä lie johtuen olen joutunut tekemään perusaftervuoroja ihan liikaa. Yleensä niitä on pari kolme per viikko, mutta tällä viikolla minulle on napsahtanut nakki joka päivä.

Eihän sillä muuten olisi väliä, mutta olisi mukava päästä hiihtämään kavereiden kanssa, jotka ovat tulleet tälle viikolle käymään täällä, mutta aikainen aloitus ja muut asiat ovat vähentäneet yhteisiä hiihtohetkiä.

450581.jpg
Joki virtaa Col de La Chauxissa.

Tänään kuitenkin lähdimme aamusta mäkeen. Tavoitteenamme oli saada mukavat ensikosketukset offarihommiin ja ehkä jopa pari käännöstä pehmeässä lumessa.

Oli mukavaa olla mahdollistamassa kavereille - ainakin ilmeistä päätellen - huipuhkoja elämyksiä. Barrys Bowlin laitamilta löytyi myös vähän pehmeää lunta, eli olosuhteisiin nähden päivä oli hyvä. Lopuksi hiihtelimme firniä eli kevätlunta eli nuoskaloskaa Col de Minesillä. Kaiken kruunasi koko viikon jatkunut auringonpaiste.

450585.jpg
Rusketuksen hankintaa mukavan laskun jälkeen.

Pojat lähtivät nauttimaan afterista, minä menin töihin.