Mikäköhän biitsielämässä niin ihmisiä vetoaa? Alle kahdessa tunnissa tulee hiki, vesi on märkää ja kylmää, kympistä ei voi hypätä kun korvaan sattuu matalammilta korkeuksiltakin, aurinkorasva alkaa tuoksua pahalle ja onhan se nyt kertakaikkisen tyhmää vain maata auringossa.

Noh, onpahan sitäkin kokeiltu. Oli tosi siistii.

Ai niin, käytiin parin kaverin kanssa terassilla. Pojat ottivat bisseä. En ymmärrä, että miten sitä voi juoda, kun jo pelkkä haju tuo mieleen pultsarit. Voiko joku väittää, että olut olisi maistunut ensimmäisellä kokeilukerralla hyvältä? Muistaakseni Jaffa oli heti alusta alkaen tosi hyvää.

Kolmas eilispäivän ihmetyksen aihe oli yksi juippi kuntosalilla. Miulla on kuukausikortti sellaiseen ehkä enemmän fitness-tyyppiseen kuin perinteiseen hikipunttissaliin, mutta silti, joku roti huumoriin.
Hikoilin vatsalihaksia matolla vanha kulahtanut paita päällä ja shortsit jalassa, kuuma olisi ollut ilman treeniäkin.
Eikös paikalle paukahda tyyppi paksuissa collegehousuissa, valkoisessa wifebeaterissa ja kaiken kruununa jokin baseball-lippis päässä väärinpäin. Ja tietysti olihan kädessä kolmen sentin paksuinen hikinauha, aadiidas.

Kohta juippi alkaa polkea kuntopyörää, tietysti ilman kenkiä. Hänen kaverillaan on torspon näköinen takatukkatrendikampaus ja jalassa släbärit. Mitä nämä jätkät oikein miettivät? Hyvä varmaan tehdä kyykkyjä tai yhtään mitään, kun kengät eivät tue jalkoja.
Toisekseen tuollaiset collegehousupojat voisivat mennä vaikka bodypumppiin. Salille tullaan nostamaan rautaa ja ähkimään, prkle. Ei sinne mennä pukeutumaan.

Ehkä en vain tajua.