Tänään ehkä maailman kovimmat laskijat vetelivät Bec de Rossesia alas. Kovimmasta tempusta vastasi suksisarjan Seb Michaud, viime kauden voittaja. Kaveri otti reilut vauhdit ja lasautti järjettömän kokoiselta kalliolta voltin taaksepäin. Se on toki hänen tavaramerkkinsä, mutta enpä ollut ennen nähnyt sitä livenä. Aika villiä, kun kaveri lentää ilmassa sekunteja.

51467.jpg
Kisaseinä kuvattuna pari päivää sitten.

Voittajasta ei vielä ollut selvyyttä. Lauantaina tulevat lopulliset tulokset. Sinällään koko kilpailutapahtuma on aika absurdi. Kilpailu itsessään kestää noin puolitoista tuntia sisältäen miesten ja naisten lauta- ja suksisarjat. Bileet, tapahtumat, katumarkkinat ja screenishowt kestävät kuitenkin kolme päivää. Kylä on täynnä mainoskrääsää ja ilmalla täytettäviä katujen yli yltäviä sponsorikaaria. Suurin osa ihmisistä ei edes ole ehtinyt mäen päälle katsomaan kisoja, mutta hulinassa ollaan täysillä kuitenkin mukana.

52348.jpg

Illalla pubilla oli kisojen after partyt. Talo täynnä, sekä ylä- että alakerta. Pitkästä aikaa kunnon myllytystä, oli ihan mukavaa olla töissä. Huomenna sitten aamulla siivotaan baari ja lähden muutamaksi päiväksi Suomeen. Päivitykset hiljentynevät ensi viikon puoliväliin asti.