Humalassa oleminen on kuulemma hauskaa, siksi sitä tehdään. Itse en alkoholituotteita nauti. Jokainen tehköön miten parhaaksi näkee on periaatteeni tässä asiassa.

Mutta. Koska omaa valintaani ihmetellään täällä usein, voin itsekin ihmetellä tiettyjen kollegoiden jokaviikkoista pään sekoittamista.

Sveitsissä ja Verbierissä baarityöntekijöille ei ole kovinkaan tiukkoja ohjeita virvokkeiden nauttimisesta työajalla. Niinpä töissäkin voi käytännössä olla hyvissä nousuissa, eikä heikkoa happeakaan katsota pahalla, jos joku sellaiseen kuntoon itsensä saa. Onpahan ainakin hauskaa.

Siksi en ymmärrä, miksi vapaapäivinä pitää tulla Pubille ja vetää sellaiset naamat, ettei puhe enää suju. Ensinnäkin, itse yritän välttää pubia vapaapäivinäni viimeiseen asti. Saahan juomat puoleen hintaan, mutta saa siellä pyöriä muutenkin ihan riittävästi. Silti, jos kännit pitää vetää, tekisin sen mieluummin jossakin muualla, uudessa paikassa. Jos muita kavereita ei ole kuin baarimikot, kannattaisi niitä ehkä hankkia. Kolmanneksi, onko olo enää hyvä, jos pilven ja bissen tukemana ei pääse omin jaloin edes sänkyyn asti?

Ja miksi ihmeessä vapaapäivinä pitää edes olla humalassa? Ihminenhän hakee uusia kokemuksia, eikö selvinpäin oleminen voisi joku vapaapäivä olla ihan jännää?

Mutta mikä tärkeintä, lumisade on jatkunut hiljalleen. Huomenna taitaa mennä taas hiihtohommiksi.