Olen keskittynyt viime aikoina videokuvaamiseen, koska ensi syksynä olisi tarkoitus julkaista jonkinlainen leffa suomalaisista vapaalaskijoista, tai lähinnä heidän laskuistaan.

Toisaalta valo on ollut Verbierissä vähän erikoinen: auringon edessä on ollut monena päivänä suht paksua hahtuvaa, joka tekee valosta keltaisehkon sijaan jotenkin likaisen harmaan, sävyt katoavat. Joten videokuvaaminen on sopinut minulle ihan hyvin.
Marko oikeassa alanurkassa @ south side of mont fort


Antti loikkaa isosti ja jatkaa matkaa kuin mistään ei olisi hypännytkään.Mikko telluilee tyylillä.


Verbierissä on ollut kaikin puolin mukavaa, mitä nyt vähän flunssat ja muut sellaiset ovat välillä häirinneet menoa. Olemme katselleet ja testailleet vähän uusiakin laskupaikkoja, se on virkistävää. Lisäksi ulkona tulee käytyä ihan eri tavalla kuin Suomessa, kämpillämme kun ei ole nettiä, eikä täältä kuukaudeksi sellaista saa mistään tilattua. Tullut käytyä sitten baareissa, joissa on langaton.


Tällä viikolla suuntaamme Andermattiin kuvailemaan ja katselemaan menoa. En ole siellä aiemmin käynyt, mukava nähdä uusia mestoja. Tosin viikonloppuna kävin Courmayeurissa ensimmäistä kertaa aurinkoisella säällä - oli hauska nähdä toppihissi ja Mont Blanc Monte Bianco-puolelta. Courmayeur on siis Blancin toisella puolella Italiassa sijaitseva pikkukeskus, jossa kävimme viime kaudella aika paljon laskemassa lumisateella metsälinjoja.

Viikonloppuna järjestetään täällä taas Verbier Extreme. Kisaseinä Bec de Rossesin nousureitillä on päivystänyt vartija teltassaan jo ainakin viikon ajan. Lumitilanne seinällä näyttää aika heikolta, mutta ehkä se näyttää laskijoiden mielestä ihan hyvältä.Pojat tsekkailevat mahdollisuuksia. Mofon topissa on nykyään ravintola ja terassiosiota on laajennettu. Vaikuttaisi olevan hyvä bisnes, jengiä riittää.


Newschoolerit työn touhussa.


Pojat nautiskelevat @ col de la chaux


Mont Rogneaux näyttää varsin lasketeltavalta.