Tänäkin vuonna Verbierin yksi pääkaduista katkaistiin ja tilalle rakennettiin kahden reilin ratasysteemi. Suomestakin oli edustajia, kun paippimaajoukkueen sankarit kokeilivat reilausta läpikulkumatkallaan. Voittoon asti ei pohjoisen edustaja selvinnyt, mutta semifinaaleihin kuitenkin. Yllättäen paikalliset olivat palkintosijoilla.

293585.jpg
A-J testaa ylempää putkea.

Ilmeisesti vähäisen lumen vuoksi kisassa oli vain kaksi reiliä ja niiden välit olivat lyhyet. Monet lautailijat jättivät ensimmäisen hypyn väliin ja pumppasivat vauhtia toiselle, mutta suksilla vauhdit näyttivät riittävän ihan ok.

Pubilla oli kisojen jälkeen palkintojenjako. Ensimmäistä kertaa tällä kaudella yläkerta oli tukossa, eli ihmisiä oli toisin sanoen paljon liikkeellä. Mikäpä siinä paita märkänä juostessa, mutta toinen lasinkerääjä oli toista iltaansa töissä.

Ei voi ihan liikaa vielä vaatia, muttei kiireessä ehdi oikein neuvoakaan. Kehittymisen sijaan ilta meni lähinnä kaaoksen minimoimisessa. Herkkua. Tuli taas tämän touhun glamouri oikein rytinällä vastaan ja päin näköä.

Jos jotain hyvää on etsittävä, niin lumisade jatkuu edelleen.