Mieletön hiihtopäivä takana. Ja vielä hienompi ilta.

Päivällä aurinko paistoi ja lämmöt olivat selvästi pakkasen puolella. Pubin semivirallinen valokuvaaja Rob halusi lähteä kuvaamaan, joten ainahan sitä voi linssiluteeksi lähteä.

Annetaan kuvien puhua puolestaan. Kuvaaja siis Rob Hamilton-Smith eli rhsimages.co.uk.

361014.jpg
Kuvaa edelsi 10 minuutin haikkaus syvässä lumessa. "Täytyy sitten osua tarkalleen siihen, mihin sanon", kertoo kuvaaja alempaa. Kerrankin osui kohdalleen. Kädet jäivät vähän taakse. Lumi oli juuri niin hyvää kuin miltä se kuvassa näyttää.

361015.jpg
Kuvaaja sanoi etukäteen, että sovitusta kohdasta on kolme metriä kalliopudotukselle. Näkeehän siinä sen etäisyyden, laskijan näkökulmasta se tuntui puolelta metriltä. Onneksi kuva onnistui.

361016.jpg
Kuvassa ei näy kuusikaksikkoa, joiden yli oli tarkoitus lentää. En ihan päässyt ilmaan, mutta matka jatkui kyllä, vaikkei asennosta heti uskoisikaan.

361017.jpg
Ei tästä voi sanoa kuin että aivan uskomaton kuva.
Olimme laskemassa jo puolenpäivän aikaan poies, kun äkkäsin tuollaisen hässäkän eli taipuneen puun. Rob nautiskeli kaakaotaan termarista kun allekirjoittanut rakensi hyppyriä kovalla vauhdilla pystyyn. Kun testasin vauhdinottoa huomasin, ettei reiliin pääse sisään kuin vinottain hyppäämällä. Siihen nähden tulos on mieletön.

No niin, tämän jälkeen ei tarvitse omia kuvia enää blogiin laittaakaan, ei ihan riitä taso. Mutta laitetaan silti. Kävimme iltapäivällä hiihtelemässä erästä loivaa lojotusta kolme kierrosta. Hissiltä kovat vauhdit siirtymäreitille, läpsyttelyä muutama minuutti eteenpäin ja kohti uutta puhdasta linjaa. Ei paljon näkynyt hiihtäjiä.

361018.jpg
Miku pujottelee kuusien välistä. Kun vertaa tätä kuvaa ja ylempänä olevia, huomaa, että toinen kalusto on maksanut muutaman satasen ja toinen muutaman tonnin.


Illalla töiden jälkeen bileet jatkuivat. Iceboxissa eli eräässä pienessä yökerhossa (onpa muuten typerä sana, eikö suomeksi ole parempia?) hard rock night, dj Hannun vetämänä. Aijaijai. Olipahan hieno päätös päivälle.

361019.jpg
Vasemmalla saksalainen lakitieteiden opiskelija, keskellä norjalainen turskanpaistaja ja oikealla härmäläinen puuseppä/telluilija.

361020.jpg
Vasemmalla espanjalainen sisustusarkkitehti, lähempänä ruotsalainen baarimikko/hiihtomaikka/perheyrityksen johtaja.

Niin, bileet jatkuivat Pubin yläkerrassa. Huomenna sitten ysin jälkeen valloittamaan vuoria. Jihaa!