Just. Lyhyesti työasioita. Meillä on sattuneista syistä töissä vuorot kolmen viikon rotaatiossa. Kaksi viikkoa 45h/vko, yksi 22,5. Palikkamatikalla laskettuna keskiarvoksi tulee tes:n mukainen 37,5h/vko.

Kalevan Kisat, kaksi lomitusta ja yksi koulutus ovat sekoittaneet palettia siinä määrin, että tällä hetkellä ylitöitä on kertynyt tavallisiin tuntimääriin verrattuna yli 60. Aika hyvin muutaman kuukauden kesäduunilta.

Toisaalta juuri rotaation ansiosta elokuulle tarjoutui mahdollisuus kahteen viikon vapaaseen. Aivan loistavaa. Tosin nyt juuri tuntuu, että koko elokuun vetäminen lomana ei olisi huono vaihtoehto.

Tällaisessa työssä pitkät työputket eivät ole oikein kenenkään etu. Tekstin laatu kärsii, sikäli kun se voi kohdallani pudota, eikä ajatus lennä putkien loppuvaiheessa kovinkaan kirkkaana.

On mukava tavata ihmisiä baarissa, kun he kertovat, että siehän oot se tyyppi siellä lehdessä. Ihan jokainen kolumni tai juttu kun ei aina saa siipiä alleen.

Se töistä.

Putkista  huolimatta olen ehtinyt vähän roikkumaankin. Talven lisäksi suosikkiaika vuodesta on juuri tämä. Illalla alkaa olla pimeä ja kevyt viileyskin oikeuttaa teknisten vaatteiden käytön.

Rakas reissupulloni otti torstaina ikävästi osumaa. Heitin sen mukamas heinikkoon, mutta käsi-silmä -koordinaatio ei ollut aivan huipussaan - uutta haavaa siggiin.

136432.jpg
Tuota(kaan) ei enää taota suoraksi.