Perjantaina neljän hengen iskuryhmä lähti Kotkaan, koska siellä avattiin uusi yökerho. Koska ekstrausduunini kuuluu samaan ketjuun, lähdimme jeesailemaan kollegoita.

Tavallisesti olen ollut viikonloppuisin töissä vain reilut viisi tuntia, mutta nyt tunteja tulikin tuplamäärä normaaliin. Oli mielenkiintoista nähdä se lopputohina, kun ovien avaamiseen on pari tuntia jäljellä. Yllättävän myöhään lattiat ja vastaavat pinnat siistitään. Toisaalta on tietysti ihan loogista, että siivoukset tehdään vasta, kun ulkona on jo jonoa. Muuten joka suuntaan sinkoilevat duunarit olisivat lianneet kaiken valmiiksi. Aijai, ei kovin tyylikästä kylän komeimmalta kioskilta.

Vapaa-aikaakin oli, tosin aika vähän. Kotkan keskusta on looginen jopa minulle, joka eksyy navigaattorin kanssa. Kävellen selviää. Pasaati on hiton iso ostoskeskus, siellähän on ihan kaikkea. Muuten Kotka oli aika marraskuinen: oli kylmä, tuulista ja satoi.

On aika kummaa, miten hotelliasumisestakin häviää glamour aika nopeasti. Mieluummin sitä nukkuisi omassa sängyssään kuin hotellilta tuoksuvissa lakanoissa. Kaikki perussokoshotellit ovat aika samanlaisia. Ei mitään spesiaalia, vähän tilaa ja vanha telkkari. Mutta ei sillä, ettäkö olisin ehtinyt ihan liikaa viettää aikaani hotellissa, kun työpäivät venyivät molemmista päistä ihan riittävästi. Oli silti mukava palata sunnuntaina kotiin.