Aamun lähetyksessä Jukka Keskisalo näyttää aika darraiselta. Kiva varmaan olla tentattavana kun päässä jyskyttää...

Viime viikolla mediassa nähtiin kaksi tapausta, joissa toisesta voiton vei kevyesti sähköiset, toisessa perinteiset viestimet.

Lontoon estetystä terrori-iskusta oli printtimedian lähes turha kertoa enää seuraavan päivän lehdissä, koska televisio ja internet ehtivät putsata pöydän täysin. Sanomalehden taustoittavaa roolia ei periaatteessa tarvittu, kun illan uutiset ehtivät jo hakea lontoonsuomalaiset ja kysellä miltä tuntuu.

Jukka Keskisalon kulta taas oli printtimedioiden voitto. Älytön loppukiri juostiin niin myöhään, että sähköiset mediat ehtivät kysellä vain pari kommenttia valmentajalta tai ketä nyt kiinni saivat. Taustatoimittajia ei televisiolla näyttänyt olevan, vaan samat reportterit editoivat ja kirjoittivat jutut eri kanavien urheilu-uutisille.

STT ehti sen sijaan kysellä lähes jokaiselta eri johtajalta useita kommentteja, tehdä taustoittavia juttuja ja lähettää niitä lehdille. Vielä lisättynä kotitoimitusten urheilutoimittajien mahdollisuudet, vei printti sähköä aika puhtaasti.