Pubilla työpäivä alkaa joko after skin aikaan neljältä/puoli viideltä tai ravintola-assistenttina kahdeksalta. Molemmissa on puolensa; afterilla riittää, kun kantaa tyhjiä laseja tarpeeksi nopeasti tiskaajalle, kun taas kahdeksaan mennessä käytännössä koko päivä on vapaana.

Tosin illalla yli sadan viini- ja vesilasin hinkkaaminen kirkkaaksi alkaa joskus rassata, kun päälle pitää kantaa a la carte -annoksia pimeitä portaita pitkin, sekä hoitaa alakerran baari-ilta yksin.

Tänään iltavuoron ansiosta ehdittiin istua tälle kaudelle keskelle Attelaksen rinteitä rakennetussa kahvilassa aivan riittävästi. Vaikka auringossa istuminen on ihan mukavaa, saisi lunta tulla jo pikkuhiljaa lisää, muuten alkaa oikeasti vähän harmittaa. Vähäisen lumen ansiosta myös jengillä alkaa olla maksat heikossa hapessa.

Tuo uusi Chalet Carlsberg on aika huvittava ilmestys. Vaaleaa mitä-lie-ei-ainakaan-hirttä, ja keskellä kahdessa kerroksessa olevaa terassia tönöttää dj-koppi. Näyttää kyllä enemmän linnunpöntöltä.

Tänään oli mukava yllätys, kun muutama viikko sitten täällä olleilta opiskelijoilta tuli erään viime kaudella täällä olleen, nyt vain pari viikkoa hengailevan mukana ruisleipää. Luksusta.

36078.jpg