Aamulla eli yhden aikaan raahauduin mäkeen haukkaamaan vähän raikasta vuoristoilmaa. Piippari jäi kämpille, joten katselin vastaseinältä, kun kaverit laskivat offaria. Noh, könyämiseksihän se meni lopulta itselläkin, kun piti käydä leikkimässä valokuvamallia.

After skilla Zürichin suomalaiset olivat paikalla, joten pubin suominurkkaus saatiin vallattua kokonaan. Mukava iltapäivä muuttui työnteoksi, kun toinen lasinkerääjä ilmeisesti unohti ilmoittaa, ettei saanutkaan lääkäriltä vielä lupaa tulla töihin. Parin tunnin työnteko vapaapäivänä on aika perseestä, mutta minkäs teet.

Huomenna onneksi pitäisi auringon taas paistaa. Ei töitä vaikka koko pubi kaatuisi, se on varmaa.

Päivitystä aikaisempiin: viimeisimmässä lumivyöryssä kuoli kahden sijasta yksi nuori mies, 22-vuotias paikallinen jamppa. Toinen tyyppi oli löydetty 4 metrin syvyydestä, edelleen kuitenkin elossa.

Mies, jota aiemmin olimme pelastamassa, on leikattu viime aikoina moneen kertaan. Lääkäri ei ollut kuulemma urallaan nähnyt ikinä samassa kunnossa ollutta ihmistä, joka on selvinnyt onnettomuudesta elossa. Kahdeksan hammasta poikki, selkäranka murtunut, molemmat keuhkot luhistuneet (collapsed, miten se nyt käännetäänkään), jalasta hermot poikki ja polvi tohjona, käsivarressa murtumia. Ei kuulemma hiihtoa ole odotettavissa aivan vähään aikaan.