Kävin pitkästä aikaa katsomassa stand uppia. Lappeenrannan Old Cock oli loppuunmyyty, eli paikalla oli noin 200 ihmistä. Ei sinällään yllätys, koska esiintyjinä olivat Zaani ja Ismo Leikola.

Leikolan perussetin olin nähnyt aiemminkin, mutta Pornolordi-artistiroolista olin vain kuullut. Suosittelen, Leikolan uudelleensovitetut popbiisit toimivat hyvin.

2145058.jpg
Tunnelma oli kohdillaan.

Kuten useimmat varmasti tietävät, kirjoittelen jonkin verran juttuja ja otan kuvia vapaalasku.comiin, sattuneesta syystä.

Eräänä kauniin lumisateisena päivänä oli projektina kamojen kuvaaminen. Teimme yhteistyönä jutun siitä, että millaisia asioita ensimmäistä kertaa offarivälineitä hankkivan kannattaa ottaa huomioon. Millaiset sukset, kypärä, monot, vähimmäisvaatimukset vyörykamoille ja sen sellaista.

Koska luonnonvaloa ei tähän aikaan vuodesta juurikaan ole, eikä studioitakaan juuri ole vapaana liikkunut, niin toteutimme suuren kuvaussession Matin kerrostalon takapihalla.

Löysimme vieläpä leikkimökin, jota vasten nämä lumileikkeihin tarkoitetut kamat oli hyvä asetella.

Aikamme säädettyämme pari pikkupoikaa tuli katsomaan, että mitä oikein teimme. Halusivat kuvaan, joten ei muuta kuin pojat tulilinjalle.

2145070.jpg
Aijai, pää heilui 15 sekunnin valotusajassa!

En ollut aiemmin kokeillut pitkän valotusajan ja irtosalamalla säihkimisen yhdistelmää, mutta sehän oli ihan hauskaa ja toimivaa. Kaverin kanssa on mukavampi puuhastella kuin yksin, sillä ei sitä itsekseen jaksaisi ehkä samalla tavalla säätää. Luulisivat vielä hulluksi, kun pomppisi pihalla salama kädessään pitkin pimenevää iltaa.

Mutta, tulihan jotakin valmistakin.

2145092.jpg
Perusvälineistö offareista kiinnostuneelle laskettelijalle + jäätikkökilkettäkin mukana.

2145099.jpg
Matin kypärä ja lasit.

Ja lopputulos? Vapaalasku.comissa juttu Offarikamojen ABC osa 1/2.

--

Ai niin, Skimbaajassa nro 06/08 oli minulta juttua Läskikymppi-vapaalaskuseurasta sekä kuvia ja uutisjuttuja. Hip hei!