On se Verbier vaan yksi ihme paikka. Vaikka kuinka menee vaan hiihtämään sinne päiväksi, niin eihän sieltä pääse ennen seuraavaa aamua pois sitten millään.

Niksissä tuuli, joten lähdimme rajan toiselle puolelle aurinkolaaksoon. Lähdimme ihan ajoissa reissuun, mutta tankkaamisen ja jonkin kellojensiirtelyn takia olimme perille Verbierissä vasta iltapäivällä.

Vamos ylös ja maisemia katselemaan. Koska kello oli jo ihan liikaa, emme lähteneet suorittamaan urhoilua, vaan kikkailimme, jibbailimme ja chillailimme Gentianesilla.

1424164.jpg
Kerran kaudessa pitää yrittää lincoln loopia. Lähti ihan hyvin, mutta onneksi alastulo ei näy. Kuvaajana Ossi Halkola.

1424166.jpg
Miku leikki syöksylaskijaa - telluilla.

1424169.jpg
Ossi laskee rinteessä.

1424311.jpg
Kun taikasana "pubille" oli lausuttu, löytyi vielä tuollainen pieni harjanne. Miku urhoollisena kipusi ylös ja laski alas.

Afterin jälkeen menimme syömään. Sitten oli tarkoitus lähteä ajelemaan kohti Niksiä, jotta seuraavana aamulla korjaamista tarvitseva auto pääsisi osaaviin käsiin.

Mutta Verbierin vetovoima on kova. Ei sieltä mihinkään päässyt.

1424189.jpg
Pekkacornerissa.

Aamuyöstä auto kokoon ja kohti Niksiä. Oli kyllä erittäin hyvät päätösbileet sydänalppien turneelle. Kiitokset mukana olleille ja ruoka/majapaikkoja tarjonneille. Seuraavaksi siirryymme (Edit: Itä poies) Keski-Sveitsiin, Engelbergiin.

1424192.jpg
Aamun usva välillä Babylon-Chamonix.