Siirryimme aamulla Italiaan, maahan jossa aurinko paistaa ja ihmiset ovat ystävällisiä.

Tänään paratiisi tosin näyttäytyi jopa miellyttävämpänä: samalla kun Chamonixissa suljettiin hissejä rankan lumentulon vuoksi, sai Courmayerissa hiihtää keveässä pakkaslumessa hissien liikkuessa kuin nelivetolada lumimyrskyssä.

Totta puhuen aamulla pohjat tulivat vielä läpi. Ja vielä totuudenmukaisemmin iltapäivällä ei. Iloista metsähiihtoa hyvällä jengillä. Kelpasi.

1395653.jpg
Samin koko naaman suojaava kypärä heitti lumet sivuille ja sisään.

1395656.jpg
Jari pöllytti. Tykkään tästä kuvasta, vaikkei olekaan aivan kirkkain mahdollinen. Vauhtia ja vähän erilaista lumisade-paljon-lunta-metsähiihto-menoa.

1395654.jpg
Miku vauhdissa.

1395658.jpg
Siinä se puu seisoi, aivan yksinäisenä valossa, kuin hylättynä. Pitää muistaa kun seuraavan kerran tarvitsee joulukuusta.

Lumisade oli baaritaisteluparin mukaan alkanut vasta aamuyöstä. Noin puolessa vuorokaudessa oli parhaisiin paikkoihin tuprutellut metrin verran tuoretta. Ylös puurajan yläpuolelle on saattanut pudotella hieman enemmänkin.

Ai niin, Italiassa eli paratiisissa oli baari, jossa sai juoman hinnalla syödä niin paljon tapaksia kuin halusi! Tai noh, tarkoitus oli varmaankin ottaa vain vähän maistiaisia, mutta koko ajan tarjoilijat toivat lisää kamaa isoon buffet-pöytään, joten hyödynsin viiden euron limpparilasia sitten useamman kerran. Pisteet Italialle, taas kerran.

1395706.jpg
Yksi vielä. Sami menee.