Otetaan Lz:n haaste vastaan, tässä viisi omituisuuttani.

1. Musiikkia nukkuessa

En osaa käydä nukkumaan ilman, että laitan musiikin taustalle soimaan. Toiset tarvitsevat herkkymätöntä hiljaisuutta, minulle pieni taustakohina sopii. Parhaita tähän tarkoitukseen ovat mm. CMX ja Kotiteollisuus.


2. Reilejä silmänkantamattomiin

Kaupungilla tai missä tahansa liikkuessani katselen kaiteita sillä silmällä, että mihin voisi rakentaa hyppyrin ja vetää reilejä. Missä olisi hyvä kuvauspaikka, kummin päin kaiteelle voisi mennä, millainen vauhdinotto, entä alastulo…


3. Lancome, CC; Fendi, Prada

Tunnen useimmat meikkimerkit sekä useita muotivaatemerkkejä, vaikken kumpiakaan käytä. Meikkitiedot lienevät peräisin muutaman vuoden duunista tavaratalossa, jossa joskus piti hyllyttää myös kosmetiikkatuotteita. Muotivaatemerkkien tuntemusta en osaa selittää, en itse käytä merkkivaatteita juuri ollenkaan, mutta ne vain ovat tuttuja.


4. Tv:n voima

Voin katsoa dartsia, snookeria ja golfia tuntikausia putkeen. BBC, joka on käytännössä ainoa täällä näkyvä englanninkielinen kanava, tarjoaa usein iltaisin dartsia tai snookeria. Molempien lajien taitajat ovat mielettömän tarkkoja: tikanheittäjät saavat kolme tikkaa vain sentin kasaan, snookerissa lyöjät pussittavat palloja toisesta päästä pöytää. Myös sääntöjen selvittäminen ilman lajituntemusta kuluttaa mukavasti aikaa. Golf on myös paha laji. Sitä ei voi täällä katsella, mutta Urheilukanavalla sitä näytettiin tunteja päivässä. Addiktoiva laji.

5. Kynsienpureskelemattomuus

Kukaan ei ikinä opettanut, ei onnistu.

Ai vitti, tähän pitäisi vielä haastaa joku. Pistetään Jannelle Taikuriin ja Juosta voit:n Viilalle.