Vuotta 2008 leimasi kiire, varsinkin viimeistä viittä kuukautta. Eipä blogikaan päivittynyt kovin usein, kun en ehtinyt.

Mutta äsken alkoi hiihtoloma. Juhlistin sen alkua käymällä kuvailemassa jääkiipeilyä Haukilahden bussipysäkin vieressä.


Artturi kiipeää.

Kokeilin ensimmäistä kertaa tositilanteessa myös uutta käytettyä kamerarunkoa. Nyt repusta löytyy Canonin 40D. Olen tyytyväinen hankintaan kaikin puolin. Varsinkin sarjakuvaus 6,5 kuvan sekuntinopeudella on varsin miehekkään kuuloinen.

Iltapäivän sinisyys vaihtui alkuillan Suomi-pimeyteen, mutta onneksi kuu valaisi kauniisti. Otin mielestäni - parilla varauksella - yhden parhaista kuvistani pitkään aikaan. Se alla.


Krögeri yrittää päästä kalliosta läpi.

---

Muttapa, nyt ollaankin sitten Amerikassa. Pitkät lennot, muutaman tunnin torkut välissä, epämiellyttävä Nykin palvelutaso sekä autonvuokraushäslingit ovat takana ja olemme nyt siis Utahissa, Salt Lake Cityssä. Tässä lähistöllä on useita keskuksia alle tunnin ajomatkan päässä, joten otimme kyliltä hostellin ja tutustumme nyt reissun aluksi alueeseen mormonikaupungista käsin.


Keltaiset taksit Nykissä. Olo oli kuin leffoissa. Tai sarjoissa. Ah, yhteinen kulttuuriperimä.


Amerikassa autot ovat aivan järjettömän kokoisia. Tähän mahtui hyvin neljä matkustajaa, neljä yli kaksimetristä suksipussia ja monta kassia ja reppua. Bensa maksaa 40 senttiä litralta.


Paluumatkalla täytyy käydä katsomassa tuota skylineä vähän tarkemmin.


Aurinko nousi ja värjäsi meren värillään.

Jahas, pojat söivät pekonit, päästään lähtemään mäkehen. Heippa!