Messilässä oli lauantaina hauska tapahtuma, kun Camu oli roudannut kolmisenkymmentä suksiparia lähes autioon Messilän hiihtokeskukseen. Ensi kauden suksimalleja sai testailla ilmaiseksi, kun hissikin pyöri, vaikka keskus oli suljettu virallisesti jo viikko sitten.

Hollolaan oli tullut yllättävän paljon tuttuja naamoja. Aika moni on näköjään palannut takaisin jo Alppi-reissuilta, ja kiva, että muillakin riitti motivaatiota lähteä vielä kurvailemaan.

Nykyaikaisilla pyydasuksilla on mukava kikkailla pienessäkin rinteessä. Sukset joustavat sen verran, että pienestäkin kummusta saa isosti ilmaa. Kontrastia lisäsi Messilässä vielä se, että saman rinteen toisen laidan olivat omineet itselleen kepinkiertäjät. Samalla kun läskisuksijengi hiihteli omaksi huvikseen ja naureskeli matkalla, heittelivät trikoopukuiset ihmiset naamat vakavina suolaa radalleen. Huhhuijaa.


Kuten moni varmaankin tietää, usein hauskimmat kuvat syntyvät sattumalta. Olin juuri ottanut uudet sukset alleni ja sauvoin jo kohti hissiä, kun näin seuraavan tilanteen ala-aseman takana. Suksin pikaisesti kamerarepulleni ja pistin oikean putken kiinni. Heh.Kiitokset mallille, kuka olitkaan.