Top-Sportin mainoksesta:

1088561.jpg
"Kypärä on tärkeä osa rinnemuotia!"

Jotenkin ysärihenkinen mainosväite. Ok, kauppa panostaa urheilumuotiin, mutta minä olen tähän asti luullut, että kypärä on ennen kaikkea oman terveyden takia käytettävä laite, ei niinkään siksi, mikä näyttäisi viileältä. Tietty miellyttävä ulkonäkö on tärkeää, mutta en ehkä muodin takia lähde shoppailemaan uutta kypärää.

Tässä vesisateen keskellä ei oikein tunnu vielä siltä, että reissuunlähtö lähestyy hurjaa vauhtia. Enää viisi viikkoa, niin maisemat vaihtuvat aivan täysin. Jotenkin Intia on fyysisestikin niin kaukana, ettei sitä oikein osaa hahmottaa samalla tavalla kuin vaikkapa Sveitsiä. Mutta 10 kuukauden suunnittelun tulos alkaa pian konkretisoitua.

Syksy on ollut niin täynnä työtä, etten edes osaa kuvitella, miltä vapaaehtoinen työttömyys tuntuu. Että saa aika pitkän ajan keskittyä täysillä vain siihen, mistä eniten pitää ja mitä haluaa tehdä.

45-65 työtunnin viikkotahti on taannut myös sen, että yleinen vireystaso on parin kuukauden aikana laskenut aika reippaasti. Nykyään viikkorytmi on sellainen, että alkuviikosta olen vielä väsynyt viikonlopun töistä. Yleensä torstaina tai perjantaina on ollut fiilis, että jees, kyllä tämä tästä, on ihan freesi olo. Mutta sitten onkin taas viikonlopun työputki edessä. Muistan, että joskus freesi olo on ollut päällimmäinen tunne väsymyksen ollessa lähinnä poikkeus vallitsevaan olotilaan. Nyt tilanne on päinvastainen.

Luulin, ettei työtahti vaikuttaisi minuun, koska elämä nyt kaiken kaikkiaan on olevinaan rentoa. Olin väärässä. Nyt täytyy vain toivoa, ettei viimeisen kuukauden aikana tulisi mitään flunssaa tai vastaavaa, mikä pilaisi hyvän duuniputken. Vielä on aika monta juttua kirjoittamatta ja lasia keräämättä ennen kuin lento Delhiin lähtee Hki-Vantaalta. Mutta se on jatkuvasti lähempänä.