Radiopuhelimet, vyörysetit, kypärä, pitkät sukat, eri hanskat, eri lasit, laskuvaatteet. Olen vakavissani joskus pohtinut varastotilan vuokraamista. Tekisi elämän paljon helpommaksi.

Varastoinnista voi huomata, että Norjan reissu jää ensi tai sitä seuraavaan vuoteen. Aikataulujen ristittäminen on taiteen laji, jossa olemme onnistuneet. Ei olisi huvittanut vetäistä taas yli kahta tuhatta kilometriä maitse joidenkin päivien takia.

Vähän kyllä harmittaa. Haikkaaminen on kuitenkin mukavaa touhua, ja Norskeissa kelit ovat ilmeisesti edelleen kohdillaan. Toisaalta viisi kuukautta hiihtoa takana, voinee olla tyytyväinen. Kauden yhteenvedot tulevat seuraavina päivinä.

75972.jpg
Lappeenranta, Saimaan äärellä.

Varasin lennot ensi viikoksi Madridiin. Niin, vaikka viisi kuukautta on hiihdetty, olen samalla tehnyt töitä viisi päivää, tai oikeastaan yötä, viikossa. Tosin nyt jo pari päivää pelkkää kaupunkielämää alkaa tylsistyttää, en siis valita sitä, millaista elämä Sveitsissä oli ja on. Lomaa on kuitenkin mukava pitää. Aikaistin kylläkin kesäduunin aloittamista, joten pitkää taukoa ei ennen seuraavaa työrupeamaa ole luvassa.

Verpparissahan elämä on jatkunut, mitä viesteistä on voinut päätellä. Pubilaisten kausi loppuu vasta perjantaina siivouspäivään. Suurin osa henkilökunnasta lähtee vasta silloin koteihinsa, tosin yhtä suuri osa on suurella todennäköisyydellä palaamassa ensi kaudeksi.