Investoin uuteen linssiin. Nyt repusta löytyy Canonin 70-200mm f 4.0 L USM -putki. Piti heti lähteä tietysti testaamaan, kun sain linssin kotiin. (Tarkoittaa siis kauas ulottuvaa zoomiputkea, jolla kaukana olevat kohteet tulevat lähelle ja taustan saa helposti epäteräväksi. Tuo L-sarja kestää myös säänvaihteluita jonkin verran paremmin kuin suojaamaton linssi.)

Kiasman edessä sattui olemaan temppupyöräilijöitä. Pojat vetelivät makeita temppuja ja spinnejä ja ties mitä hässäköitä aikamoisella vauhdilla. Aika monesta kuvasta puuttuu juuri ratkaisevan iso osa pyörästä tai ukkelista, mutta pariin ruutuun osui hahmo juuri sopivasti.

1726168.jpg
Lippalakkimies ei ole kaatumassa, vaan pyörittelee runkoa eturenkaan ympäri. Cool.

1726162.jpg
Pyörillä taiteilu muistuttaa jotenkin tanssia tai balettia. Tässä on hauska tunnelma. Molemmat artistit pyöräilivät omaan tahtiinsa, mutta sattuivat sopivasti samalle linjalle.

1726165.jpg
Jos jossakin olisi valokuvakilpailu, jonka aiheena olisi keskittyminen, lähettäisin tämän kuvan tarjolle.

Parin päivän jälkeen uusi linssi tuntuu todella hyvältä ostokselta. Kuvat ovat terävämpiä ja värikylläisempiä kuin edellisellä, huokealla 200-millisellä otetut. Lupaa hyvää ensi talvea ajatellen.

---

Olen laittanut nyt muutamaan postaukseen kuvat aiempaa isompina (ennen pitkä sivu oli 600 pikseliä, nyt 700). Latautuvatko kuvat aiempaa pidempään, mahtuuko koko kuva ruudulle tai onko näkynyt muita ongelmia? Omalla koneellani kuvat näyttävät ihan hyviltä. Kiitos vastanneille.