Flunssasta huolimatta heräsin aamulla ajoissa ja jos en nyt ihan täynnä virtaa, niin ainakin täynnä intoa. Lähdimme saman tien aamupäivällä kohti Simpeleen Haukkavuorta.
Päivän master planina oli kuvata ties jos millaista materiaalia Taikuri&Teräsmiehelle promootiotarkoituksiin. Omana planinani oli lähinnä ottaa rennosti.
Suurin osallistujajoukko kuvaajineen saapui vasta iltapäivällä, mutta varaslähtö heti aamusta oli houkuttelevampi vaihtoehto.

144644.jpg
Riippumatto toimii testatusti. Kuvan otti Jolli, Imatran kiipeilyparoni.

Päivän ohjelmassa oli kiipeilyä, laskeutumista ja melontaa. Testailin auringonoton ohella köysitoiminnanohjausjuttuja sekä uusia tekniikoita, kuten 40 metrin nousukahvatreeniä. Toistoja, toistoja.

En muista, milloin olisin viimeksi ollut raittiissa ulkoilmassa aamusta iltaan. Myös rento meininki, vaikka paikalla oli kuvaajia, oli pitkästä aikaa deadlainien sävyttämässä kesässä tervetullutta.

144645.jpg
Loikkien alaspäin. Kuvaajana hieman harvahkosti nykyisin päivittävä taikuri-Janne.

Toki kiipeilykin kuului ohjelmistoon. En ollut aiemmin käynyt Haukkavuorella. Potentiaalia kallioilla on vaikka Lappeenrannalle jakaa, sillä pultattujen linjojen lisäksi vielä mahtuisi lisää. Jolli liidasi, itse tulin perässä. Tai ainakin yritin. Mukavaa puuhastelua ja uusien muuvien opettelua. Lisää metrejä, kunhan olo on taas terve.

144646.jpg
Jolli tutki otteita seiskalle.

Aktiviteettipäivän ja saunaillan jälkeen olo oli hämmentävä. Vapaata olisi torstaihin asti, eikä ohjelmassa ole mitään merkittävämpää tekemistä. Mitäs tämä nyt oikein on?