Viikonloppu oli hyvin työpainotteinen, vaikka vapaapäiviä oli siunaantunut kaksin kappalein.
Perjantaina juhlittiin yhden työkaverin läksiäisiä. Hyvät bileet. Lauantaina alueen sanomalehtimiesyhdistys esitteli toimintaansa yhdistyksen mökillä keskellä Suur-Saimaata. Tarjolla oli hyvää seuraa ja hieno illallinen. Pieni miinus tuli vain siitä, että päivällä alkanut perinteinen stressinpurkauspäänsärky paheni illan myötä, joten jäin myöhäisten tuntien ohjelmasta paitsi.


On mukavaa, että työyhteisössä on ihmisiä, joiden kanssa voi viettää vapaa-aikaakin. Itse asiassa tänä kesänä yhteisiä aktiviteetteja on ollut aika paljonkin. Seuraa on riittänyt töiden jälkeen illanistujaisiin, festareille ja ajoseuraksi sieltä poies. Täytyy olla tyytyväinen, koska ei tällainen oman kokemukseni mukaan ihan joka duunipaikassa ole tavanomaista. Sattumoisin samaan duuniin on sattunut paljon samanhenkisiä tyyppejä, niin mikäs sen mukavampaa.

Vaikka suurin osa jengistä on nuorempaa kansanosaa, on mukava jutella myös vanhempien kollegoiden kanssa. Yleensä näkemystä on asioihin hieman enemmän ja pidemmältä ajalta, mutta se ei kuitenkaan estä hetkessä elämistä.

Tänä vuonna Kalevan kisat eli yleisurheilun SM-kisat järjestetään täällä Lappeenrannassa. Ensi viikonlopusta kun selvitään, niin ollaan voiton puolella ihan koko kesäduunin kannalta.