Muutaman viikon takainen kaatuminen vaivaa selkää edelleen. Tällä kertaa lekuri antoi lääkkeiden sijaan fysioterapiaa. Onneksi työpaikan vakuutus korvaa koko hoidon, joten uusi selkä voi pian olla tosiasia.

En ollut aiemmin käynyt fysioterapeutilla, joten sähköllä rentouttaminen, venytysliikkeet ja liikeratojen tarkistukset olivat kaikki yhtä uutta ja ihmeellistä. Parasta oli kuitenkin sähköimpulssien johtaminen lihaksiin; ei tarvitse enää ostaa tv-shopin ihmevyötä, se on koettu.

Verbieriin johtavan laakson pohjalla on paljon pieniä kyliä, tänään kävimme katselemassa Sembrancherin meininkiä ilman monoja.

Kylässä on varmaankin joitakin satoja asukkaita, liikaa lehmänlannan hajua ja paljon satoja vuosia sitten rakennettuja, romahtamaisillaan olevia taloja sekä uutta ja kaunista betonihelvettiä. Ihmeellinen paikka.

34082.jpg

Iltapäivällä kylässä ei tuntunut olevan ketään liikkeellä, kapeita katuja sai tallailla kaikessa rauhassa. Sembrancheriin voi laskea Brusonin puolelta, joten punavalkea juna lienee aika monelle tuttu. Aika hoikassa kunnossa on kuvan Pulivari.

34080.jpg

Suomessa taitaa edelleen olla tiukasti talvi ja pakkaset kohdillaan, täällä varsinkin laaksokorkeudella alkavat säät olla suomalaisittain kesäiset.
34081.jpg

Toisaalta täällä ei ole satanut lunta pariin viikkoon, joten ei nyt ihan liikoja voi vihellellä. Tänä vuonna tammikuun lopun dumppi jäi tulematta. Toivottavasti huhtikuun sade pelastaa sitten kunnolla, ettei sekin nyt sitten jäisi odottelemaan ensi vuotta.