Johanna Tukiainen. On toki oikeasti vähän surullista, että jollakulla vippaa, mutta kun touhuilut ovat suhteellisen harmittomia, niin mikäs siinä.

Suosittelen Hymyn sivuilta löytyvää blogia, jossa Johanna kertoo vaikka mitä. Esimerkiksi siitä, kun joku mies oli pöllinyt hänen seksivideonsa ja kiristi Tukiaista tekemään pissa-kakkaleikkejä hänen kanssaan. Tukiainen oli mennyt tapaamispaikalle sisäkköasu päällään (mistä niitä saa?) ja siviiliasuisen poliisit olivat ottaneet miehen kiinni. Huomionarvoista on se, että poliisit olivat palauttaneet dvd:n vasta seuraavana päivänä...

Uusin tapaus on ehdottomasti hauskin. Tukiainenhan on nykyään myös luennoitsija. Hän oli nimittäin puhunut Savo-Kainuun Journalistiyhdistykselle median, politiikan ja julkisuuden välisistä suhteista jollakin yhdistyksen mökillä.

Olen itsekin osallistunut journalistiyhdistyksern kesätapahtumiin, ja tunnelma on aina ollut mukava, mutta ei sinne ketään ole pyydetty ikinä luennoimaan.

Ehkä luennon tasosta saa jotakin selvää, kun Tukiainen kertoo tilanteesta:

"Tilaisuus oli hyvin rento, kuulijat saivat itse ottaa kantaa kaikkiin juttuihini ja esittää kysymyksiä.

Minulta kysyttiin mm. sitä, millainen on ihannemieheni. Vastasin, että pidän minua vanhemmista, älykkäistä, karismaattisista, romanttisista ja menestyvistä miehistä.

Seuraavaksi miespuolisia journalisteja kiinnosti kovasti se, mitä tarkoitan sanalla "karisma."

On mahtanut toimittajilla olla hauskaa.

En tiedä, onko seuraava lainaus osoitus sinisilmäisyydestä, puhtaasta typeryydestä vai onko minulta mennyt jotakin ohi:

"Ensin minut kuvattiin hyvin naturellina Suomen upean luonnon keskellä, mm. savusaunassa vain pyyhe ympärillä, sekä järven rannalla kauhomassa vettä saaviin. Välillä olin kokonaan alasti ja minua peittivät vain koivun oksat ja vihdat.

Kuvaukset eivät kuitenkaan olleet millään muotoa "eroottiset", vaan tarkoitus oli antaa minusta aivan erilainen kuva, kuin osa mediasta on tähän asti antanut ymmärtää. Kyseessä olivat perisuomalaiset juhannusneitokuvaukset järven rannalla Kallavedellä."


Noh, Johannahan on käynyt myös ulkomailla. Viimeisimpänä hän tapasi hurjan julkkiksen, eli Wayne Rooneyn (jalkapalloilija) tyttöystävän. Oli kuulemma tullut sanomaan Johannalle ja hänen siskolleen, että olette todella coolin näköisiä, kun Johannnalla oli hienot pinkit korkkaritkin jalassa. Noh, kuvassa niitä ei näy, koska "olin juuri silloin vaihtanut sandaaleihin kun meistä otettiin yhteiskuva."