Ajattelin päivittää blogia hieman tähän päivään. Uudet kuvat ovat vanhojen vaakojen sijaan pystyjä ja viime kaudelta. Kuvat ovat ottamiani lukuunottamatta laitimmaisia. Vasemman laidan laskukuvan on ottanut Simo Rautava, oikean Rob Hamilton-Smith.

Vaihdoin myös blogin nimen. En blogilistalla, mutta tässä blogissa.

Elämää Alpeilla oli alussa hyvä ja yleispätevä sekä helposti ymmärrettävä nimi. Siksi hyvä. Ongelmia tuli kauden jälkeen, kun elämä ei jatkunutkaan enää Alpeilla. Pääosan vuodesta olen jossakin muualla kuin siellä, jossa blogi väittää minun olevan. Toisekseen nyt lähdetään Himalajalle, mutta sielläkin vaan käydään.

Ja ihan lähtökohtaisesti Elämää Alpeilla on todella mielikuvituksen nimi.

Puuterin perässä kuvaa blogiani paremmin. Laskureissuilla ollaan sen puuterilumen perässä. Yleensäkin kaikki mitä teen, tähtää lasketteluun - olen puuterin perässä, kun keräilen laseja viikonloppuisin yökerhossa. Lisäksi puuteria on muuallakin kuin Alpeilla.

Alaotsikko tullee vaihtelemaan tilanteen ja tunnelmien mukaan, ei kuitenkaan Facebookin status-viestin tiheydellä. Kuitenkin helppona tarkennuksena.

Ai niin, tärkein juttu itselleni: osasin tehdä yläreunan kuvituksen ihan itse! Melkein valmis graafisen suunnittelun opiskelijakaverini opetti photoshopilla muutamia huippukikkoja (esim. miten puhtaalle pohjalle siirretään kuva nuolta siirtämällä) ja nyt olen jäänyt koukkuun. Ehkä olenkin tulevaisuudessa AD.